Strooizout

Als de winterse kou toeslaat en de wegen, wandelpaden en parkeerterreinen bedekt raken met ijs, is er één betrouwbare oplossing: strooizout. Bij GoGreenSalt vindt u een passende oplossing voor uw behoeften.

Bij GoGreenSalt bieden we hoogwaardig strooizout, ontworpen om gladheid effectief te bestrijden. Wanneer dit zout in contact komt met ijs, vormt het een mengsel dat pekel wordt genoemd. Pekel heeft een lager vriespunt dan ijs en sneeuw, waardoor bevriezing verminderd wordt. Zo kan het risico op ongelukken aanzienlijk verminderd worden.

Show Filters

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

Maar dat is niet alles. Bij GoGreenSalt zijn we toegewijd aan duurzaamheid. Voor degenen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijker alternatief voor regulier zout, zijn we trots om ons CO2-neutrale GoGreenSalt wegenzout te presenteren. Dit speciale zout helpt niet alleen bij het bestrijden van gladheid, maar draagt ook bij aan het verminderen van de hoeveelheid CO2 in onze atmosfeer. Bent u benieuwd hoeveel CO2 u kunt opnemen? Gebruik onze rekentool!

Ontdek ons uitgebreide assortiment strooizoutproducten en zorg ervoor dat u voorbereid bent op de winter! Wij leveren alles van grote kwantiteiten los gestort tot kleine verpakkingen. Of u nu kiest voor ons standaard strooizout of ons CO2-neutrale GoGreenSalt, bij GoGreenSalt bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.