Big Bag GoGreenSalt CO2 opnemend wegenzout (1000kg)

194,95

Voorkom gevaarlijke situaties wanneer het vriest door zout te strooien en verminder hiermee direct uw co2-uitstoot. Dit strooizout bevat een mineraal wat CO2 opneemt bij aanraking met water. CO2-neutraal strooizout is ook verkrijgbaar in zakken van 20 kg, per pallet van 48 zakken van 20 kg of los gestort (vanaf 30 ton).

Hoeveelheid Aantal Prijs per stuk
1 t/m 3 bigbags 1 - 3 194,95
4 t/m 5 bigbags 4 - 5 174,95
6 t/m 10 bigbags 6 - 10 164,95
11 t/m 24 bigbags 11 - 24 154,95
Incl. verzending!
Waarom GoGreenSalt?

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Bestelling op maat mogelijk via offerte

Veilig betalen via iDeal, Bancontact of op rekening

Gratis verzenden en gratis afhalen

Levering in België mogelijk

Big Bag GoGreenSalt CO2 neutraal wegenzout: uw duurzame keuze voor gladheidsbestrijding

Een Big Bag GoGreenSalt, dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar een duurzame manier om gladheid te bestrijden. Deze royale zak bevat hoogwaardig wegenzout, verrijkt met 25% greenSand olivijn.

Kenmerken:

  • Effectiviteit: GoGreenSalt is stroever dan traditioneel wegenzout. Dit biedt een verbeterde grip tijdens ijzige omstandigheden.
  • Milieuvriendelijk: bij oplossing zet GoGreenSalt CO2 om in magnesium en kalk, waardoor het actief bijdraagt aan een groener milieu.
  • Voordelen voor de natuur: vermindert groenaanslag, blauwalg en verzuring en stimuleert de groei van kalk-minnende planten.
  • CO2 compensatie: elke 4 kg GoGreenSalt strooizout compenseert 1 kg CO2, waardoor u actief bijdraagt aan een beter milieu.
  • Certificering: Bij aankoop ontvangt u een certificaat dat uw bijdrage aan CO2-reductie bevestigt.

Toepassing: ideaal voor gemeenten, hoveniersbedrijven, bedrijfsterreinen en iedereen die op zoek is naar een duurzame oplossing voor gladheidsbestrijding.

Met de Big Bag GoGreenSalt wegenzout kiest u niet alleen voor veilige wegen en paden, maar ook voor een duurzame toekomst. Bestel nu en maak de groene switch in gladheidsbestrijding! Geïnteresseerd in los gestort zout of zakgoed? Zie hier.

Hoe werkt ons product: het greenSand olivijn in ons GoGreenSalt begint na het strooien te verweren. Zodra het in contact komt met water wordt CO2 uit de atmosfeer permanent omgevormd tot kalk.

Ons strooizout is direct uit voorraad leverbaar. Wilt u uw terrein ‘s winters toegankelijk houden voor uw leveranciers, medewerkers en klanten, maar beschikt u zelf niet over de capaciteit om dit bij te houden? PVM-Trading biedt ook een sneeuwschuif- en strooiservice, waarbij we diverse bedrijventerreinen in regio Amersfoort, Nijkerk en Almere ‘s winters begaanbaar houden. Kijk op pvm-gladheidsbestrijding voor de mogelijkheden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Big Bag GoGreenSalt CO2 opnemend wegenzout (1000kg)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *